6 Mart 2009 Cuma







Uyuyan Güzel Pastası


Defne bu yıl doğumgününde "Uyuyan Güzel" pastası istediğini söylüyordu. Doğumgününe henüz vakit var ancak babaannesi&dedesi doğumgününde Istanbul dışında olacakları için yarın (7 Mart) aile arasında bir ön kutlama yapalım istedik. Bu vesile ile Uyuyan Güzel pastasının denemesini yapmış oldum. Defne sonradan fikir değiştirip başka bir prenses pastası istemezse arkadaşları ile yapacağımız doğumgününde de Uyuyan Güzel, çikolatalı pastadan yapılmış olan yatağına uzanmış olacak...


Prensesli, kelebekli, toz pembe rüyalarınız eksik olmasın!


Sevgilerimle...


9 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de isteriiiiiiiiiiiiim. Bana da yap"pirensesli pasta" İremim yine döktürmüşsün ellerin dert görmesin.

Sedef dedi ki...

cok guzel gorunuyor... tebrikler :) eminim cocuklar bayiliyordur...

çikolata büyücüsü dedi ki...

Çok teşekkür ederim; çocukların yanısıra büyüklere hitap eden pastalarım da var; bkz Dansöz Pasta, van Gogh "Yıldızlı Geceler"
O iki güzelliği çok öpüyorum bu arada :)))

Adsız dedi ki...

Iremcim ya, harbiden mükemmelsin, harika isler yapmissin, istahim cidden kabardi, tatlari da mükemmeldir eminim bu pastalarin. gecen sene geldigimde enteresan pastalar yapan baska bir arkadasa yaptirmistim dogumgunu pastami, ama gelecek sene geldigimde ilk isim sana bir pasta siparisi vermek olacak... seninkiler cok cok daha lezzetli gorunuyorlar, sanat eseri olmalarinin yaninda...basarilar, ellerin dert gormesin canim..

Özden dedi ki...

Selam İrem yaptıkların çok çok güzel emeğine ve eline sağlık...Sanırım bu yaz daha yakından tanışırız keza benim 23 ağustosta doğumgünü kutlayacağım bir oğluşum var:)))
PS:Bilge Topaç vasıtası ile seninle tanıştım saolasın Bilge
Sevgiler

çikolata büyücüsü dedi ki...

Özdencim çok memnumn oldum pastalarimi begenmene :) 23 Agustos'u simdiden kaydettim. O tatli yanaklarindan opuyorum oglusunun :)

çikolata büyücüsü dedi ki...

Ebrucum, sen gel ve neli pasta seviyorsan soyle yeter ki... Gerisi kolay! Lezzetli hayalinde bulusmak uzere :))

Delfina ; dedi ki...

rüya gibi uyuyan güzel var karşımda...

çikolata büyücüsü dedi ki...

Cok tesekkurler Delfina :))